Аргентинка Едит Касас удала се, на Дан заљубљених 2013. године за човека осуђеног за убиство њене идентичне сестре близнакиње.

Многи су је осудили због одлуке да буде са убицом, а удаја за њега није долазила у обзир, ипак, она је веровала у његову невиност и одлучила да остане поред њега, упркос чињеници да је добио 15 година затвора.

Њен младожења Виктор Чинголани и дечко њене сестре, Јохане, Марко Дијаз, са којим се забављала до тренутка смрти, једини су који су виђени на месту злочина.

Чинголанијев адвокат, Лукас Чекон, уложио је жалбу. Едит је остала убеђена у Чинголанијеву невиност, инсистирајући да је он "момак који не би повредио ни муву". Посетила га је у затвору, и договорили су се да се венчају. Чинголани је тврдио да је његова веза са Јоханом била "лежерна", али је био заљубљен у Едит.

- Имамо много заједничких ствари и она није љубоморна - рекао је Чинголани за аргентински лист Кларин.

Родитељи су осудили младу Едиту, а док је њена мајка покушавала судски да докаже да је луда и да није способна да доноси одлуке, њен отац је се одрекао:

- За мене су обоје мртви - рекао је и додао:

- Јохана је са Богом, а Едит је са ђаволом.

Венчању нико није желео да присуствује, а поред породице, њиховом браку супротставиле су се и комшије. Велика група људи окупила се испред општине где је венчање одржано, бацајући на зграду каменице и јаја.

 

 

Невеста је изјавила да њен младожења Виктор Чинголани, није крив за убиство њене сестре близнакиње Јохане, пре две године.

Он сам тврди да ће, после уложене жалбе, бити утврђено да је невин.

Одмах после венчања, Виктор је с лисицама на рукама одведен назад у затвор, а Едит је сатима чекала да се маса разиђе, како би безбедно могла да оде кући.

Ипак, прича има срећан крај. Наиме, жалба Викторевог адвоката је уважена и он је пуштен из затвора, а они су наставили да уживају у брачном животу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".