Отац породице описао је у популарној Фејсбук групи Грчка инфо шта се догодило.

- Власница нам је наплатила нови душек у износу од 175 евра и то због једне мале флеке коју су деца направила. Мислимо да се дете мало упишкило, али ништа страшно, флека 20x20цм. Нико нас није пријавио, вероватно смо били на црно, документа нам нису тражили и никакав правилник нисмо имали у стану да бисмо можда знали да ако нешто уфлекамо морамо и да платимо ново. Молим за неку помоћ или неку смерницу да ли смеју да нам наплате тек тако за неку ситницу толики новац - наводи отац

Додаје да је платио износ од 175 евра.

Фото: Ненад Живановић

 

- Морао сам зато што ме жена пријавила у полицију за штету па ме било страх да ми не направе проблем и да ме задрже. Мала деца су ми била у ауту. Смештај сам нашао на огласу на друштвеној мрежи. Доживели смо такву непријатност да нам је пресело летовање. Летујемо годинама у Грчкој и неколико пута годишње и никад нисмо имали проблем. Ово је била класична превара и не желимо да се још некоме слично деси. Они су нас напали као да смо убили човека. То је био хаос. Деца су се испрепадала. Флека је била мала, а душек на коме је флека има рајсфершлус и може да се пере у машини за веш тако да штете нема - написао је отац.

Објава је изазвала велики број коментара на друштвеним мрежама.

Фото: Фејсбук принтскрин/Грчка инфо

 

- Јесте сигурни да флека није била пре вас? Контам да им је то фора па ако упали супер... А сад сте већ платили. Следећи пут ћете бити мудрији - наводи једна корисница.

- Нису га запалили па да би морали пуну вредност да им наплате! Иако не може да се скине и опере навлака са душека, могу дубински да очисте флеку, а то сигурно не кошта ни приближно онолико колико су им узели - надовезао се један корисник.

Фото: Милена Анђела/Д. Дозет

 

Поједини су, ипак, бранили власницу апартмана.

- Уопште нисте у праву. Када дође следећи гост и види жуту флеку одмах ће на Букингу дати најнижу могућу оцену и написаће да је било прљаво. Ни вама не би било пријатно да уђете после некога и да спавате на упишаном мадрацу. Када се опере на високој температури скупи се навлака и не може се више ставити на мадрац. Али људи увек виде само своју страну, другу не виде, нажалост тако је - напислала је једна корисница.

- Ја бих понео душек за Србију. Ако сам га већ платио носио бих га за успомену - написао је један корисник.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".