Између сестре Вучковић дошло је и до физичког окршаја, а комшије су сада откриле детаље скандала.

- Синоћ око два су нас пробудили урлање и ударци из улазних врата. Нисмо знали ни ко је, ни шта је, само је викала: "Људи, помозите ми!" Звали смо полицајце, који су нам поручили да су већ примили дојаву. Али, из неког разлога су тек јутрос дошли на место догађаја, ишли од стана и испитивали људе шта је било. Значи, могло је да се деси ко зна шта, они се не би удостојили да дођу. Ево, ја се јежим од саме помисли на ово. Питајте их, питајте зашто нису дошли синоћ. А можда им је неко рекао да не дођу... - пита се комшиница Северинине мајке, Ане Вучковић.

Фото: АТА имагес

 

 

Други станар каже да је и њега пробудила бука, након чега је изашао на балкон и био ту све до јутра. Каже, тешко је заспати након таквих крикова.

- Само сам успео сазнати да се свађају око имовине. Ова је оптуживала Севе да јој да оно што је њено. Онда је један такси стао испред зграде и из њега је излетила нека плавуша. Утрчала је у стан и брзо илетела са певачицом. Онда су ускочиле у Севин ауто и одвезле се. Након тога је сестра наставила још јаче да запомаже и звонит на сва врата. Драла се да ће искрварити, а рекли су ми да је имала само неку безвезну малу рану на руци. То је трајало пуних 45 минута. Онда је легла испред портуна и стењала да јој треба некаква пумпица. Неколико станара се окупило око ње, а дошла је и госпођа Ана. Говорила је ћерки да не први сцене пред свима и да је не срамоти. Ова је само лежала као мртво тело, све док није дошла хитна и одвела је - говори комшија.

Овакве сцене, кажу, нису баш уобичајене у њиховој згради.

(Јутарњи.хр)

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".