Наиме, све указује то да је млада задругарка у другом стању, а овим поводом се огласила и њена мајка, Ана, која је за медије признала да је затечена.

На самом почетку, Миличина мајка је открила да ли подржава своју ћерку када је у питању њена веза са Менсуром.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Немам коментар. У неку руку је и подржавам, у неку не. Можда је и боље овако како је испало, време ће да покаже своје. Писали су свашта, како ћу да тужим Менсура, као да је он нешто њој радио на силу, глупости стварно. Немам ни шта да мислим још увек, кад се будемо уживо боље упознали, тад ћу да мислим - рекла је она.

Ана Веселиновић каже да ће, као и увек, бити уз Милицу, ако одлучи да роди дете.

- Верујете да слабо пратим, јесте моје дете унутра, али слабо пратим. Бићу уз њу ако одлучи да роди дете, увек сам уз моје дете. Кад већ она није имала ништа против да Менсур буде отац њеног детета, што бих ја? Ни мени се нико није мешао у живот и с ким ћу да оснујем породицу - каже Ана, па открива да ли подржава њихову везу:

фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Њихову везу не знам како да коментаришем, од случаја до случаја. Он је мало љубоморан, то ми смета, и што се према њој понаша као да јој је тата. Да ли та веза може да опстане, не знам, верујте ми да сам затечена. Ко то зна... За многе везе су мислили да ће опстати, па нису, а за многе су мислили да неће опстати, па јесу. Остаје да видимо - закључује мајка Милице Веселиновић.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".