Супруга најбољег тенисера на свету Новака Ђоковића, Јелена објавила је на свом Инстаграм профилу став везан за родитељство и открила том приликом како она гледа на најлепшу у логу у животу.

- Људи врло често кажу да би за своју децу умрли, ако треба. Али, да ли бисте за њих живели? Стварно живели? Правили боље изборе. Били бољи узори. Оставили лоше навике. Бринули о себи физички и психички, вежбали, здраво се хранили, да бисте живели поред њих дуго и срећно? - поделила је она.

Фото: Принтскрин Инстаграм/jelenadjokovicndf

 

 

Деци није потребно да будете спремни да за њих умрете. Потребно им је да за њих живите - објавила је Јелена стори на свом Инстаграм профилу.

- Већ дуго се борим да кажем "извините" када је потребно и прихватим како нисам савршена. Откако сам кренула на духовни пут унутрашњег раста, почела сам да схватам колико је важно извинити се, истакла је Јелена својевремено и открила како је многе лекције научила на путу да постане боља верзија себе.

- Моје схватање живота је како смо овде да бисмо били људи и показали то у свакој улози коју преузимамо. Како постајемо мудрији и старији, можда ћемо боље радити ствари, али ћемо наставити да грешимо. Требало би да будемо отворени за нова искуства целог живота, рекла је тада Јелена.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледајте како изгледа сестра Јелене Ђоковић - Марија Ристић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".