Прва тема била је недавно помирење Филипа Цара и Маје Маринковић.

- Ударна вест недеље јесте то помирење Филипа Цара и Маје Маринковић - питао је Дарко.

- Ја сам био у шоку, тек данас сам чуо. Кад сам прекинуо лајв, видео сам да су се помирили. Ја сам га назвао, али се није јавио - рекао је Крле.

- Њу у се**у не може нико да замени - убацио се Ђоле.

Фото: Јутјуб принтскрин/Аваз ТВ

 

- Ја сад слушам вас тројицу и замишљам да сам гледаоц, фино је чути. Ово су нокти... Слушајте ово. Ја сам синоћ морао да зовем полицију на Вождовцу. Девојка је у тај моменат дошла и њеног неконтролисаног понашања, да ја нисам знао шта да радим. Ја синоћ ноћ коју сам прошао са Филипом, Мајом и мојим другом, нисам никада! Успео је некако да се раздвоји. Девојка шта је радила синоћ. Спопада га, малтретира га, зове оца и прича да је он малтретира га. У једном моменту је у собу, у хотелу где се ја налазим, у соби, пепељара пуна пикаваца, узела је целу, кад је подера у зид горе. Комад је погодио у главу овог мог друга, остао је човек жив и здрав - почео је Зола.

- Откуд Маја и Филип у твојој соби - питао је Дарко.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Цар је хтео да јој пружи другу шансу. Она њему прича да је он њу дисквалификовао из "Задруге". Он мени говори да је он сам себи крив, једва сам га јутрос довео до друге локације. Снимамо спот за моју нову песму "Лажни кум", он је главна улога, а и за то му прави проблем... Њих двоје се расправљају на кревету синоћ, она га напада, он јој каже: "Немој звати оца, да му правиш проблем". Имао сам ја тај проблем са неком таквом особом, М.К. Она Такију говори да је Филип малтретира, а ту сведоци мој друг и ја. Шта би могао отац да помисли тада? Ја вам се кунем у све на свету, нико је пипнуо није, она је одједном кренула да прави хаос...Седимо на кревету, она њему креће да копа очи, ја узмем телефон да снимам. Она ме је провалила да снимам, бацила ми телефон, кренула мене да гребе - додао је Зола.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".