Глумица је отворила душу и проговорила и о помоћи коју је добила од Вујадина и самој организацији пословног и приватног живота: 

- Тако да нас чека нова дестинација, треба да видимо која је то дестинација, на колико година, где ће нас пут даље одвести. Имам још две представе до краја августа, имала сам на Гардошу и у Вршцу, лето ми је било радно на позоришним сценама. Улазим у једну серију од септембра, тако да има доста ствари и на приватном, и на пословном плану - започела је глумица.

- Вага сам у хороскопу и негде се трудим да и у животу обе стране, приватна и пословна, буду негде на средини. Када сам превише домаћица, па претегне да је породица јача, да сам посао запоставила, онда се активирам пословно, а ако нема позива за серије и филмове, моја глумачка екипа и ја се мало пробудимо и појачамо посао. Ако претерам са послом, онда гледам да се вратим кући. Наравно, буде то некад напорно, али некако уз помоћ своје матичне породице, родитеља и тетке за које сам везана, а онда и супруга, вратим се у добру енергију, јер се “наслоним“ на њих и они ме врате на прави пут. Имам њихову подршку, што мислим да веома значи - истиче Мирка и додаје да помоћ дадиље, она лично није затражила.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи Шоу

 

- Не знам за то, није ми ништа Вујадин рекао, нисам обавештена. Пре бих му тражила да он то уради јер није Вујадин неко ко се бави организацијом око тога где ћемо, шта ћемо и како ћемо са децом. То је углавном моја обавеза за организацију целокупне куће и наших приватних ствари. Није он неко ко би сам интервенисао да тражи помоћ около, док му ја не затражим.

Када би једнпо од њене деце пожелело  да се бави глумом, она му не би забранила: 

- Подржала бих искључиво уколико њих то занима. Нисам од родитеља који форсира да би требало да буду глумци, ту сам да их подржим ако има заинтересованости, талента и афинитета ка томе. Ако би њих то занимало и ако би ме питали за неку помоћ, наравно да би се потрудила да будем прва која би им прискочила - истиче глумица и додаје да јој је најбитније да се њена деца у будућности баве послом који их интересује.

Фото: АТА имагес

 

Глумица већ дужи низ година игра две позоришне представе ''Љубавне играрије'' и ''Пази са киме спаваш''.

- Јако сам поносна на целу своју глумачку екипу, што се тиче представа јер сви смо тим који пуних осам година побеђује, јер за почетак опстали смо и функционишемо складно, пријамо једни другима. Некако у жаргону волим да их назовем мој “спа центар“, јер они су мени бег од моје рутине, од мојих приватних ствари, проблема, умора, бриге, породичне колотечине. Ми смо сада постали и чланови даље фамилије, где се жалимо једни другима, причамо, певамо, путујемо и нижемо успехе. Све то чини живот богатијим и некако на крају када дођемо у неку дубоку старост, једино нам то остаје, а то су лепи моменти и успомене које смо постигли - истиче глумица о својој екипи са представа и додаје да је кључ свега “заљубљеност“ у посао.

(Блиц)

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Горица Поповић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".