Певач је изјавио да обожава пиво и овакве типове концерата, а омиљено пиво је обично радничко. Поред пива, воли и вина али не претерано скупа. Упркос својој шездесетој години, Масимо је изненадио лекаре својим здравственим стањем. Он нема ниједну дијагнозу, потпуно је здрав. Кључ за здрав живот описао је овако: 

- Настојао сам се сачувати. Ако је живот трка, па имате оне заставице, које пролазите, ја ни на једној нисам оставио на једној јетру, на другој слезину, овде плућа.... Некако сам стигао доле, а да се нисам нарочито оштетио. Био сам недавно код лекара и они су били зачуђени мојим здравственим стањем, што је једна лепа вест - каже Масимо и даје рецепт за одржавање здравог тела и духа.

- Кључ у животу је напредак. Има људи који су остали у осамдесетима и ментално и како хоћете. Знам срести људе који имају 10 година мање од мене, а изгледају као мој деда. Тајна је у учењу, јер ако је чаша пуна немаш је са чим напунити. Мораш упозоравати себе да си мали и да мораш научити нешто ново - прича певач за Блиц.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".