Фудбалер Немања Б. (16) погинуо је, а четворо његових пријатеља повређено је у тешкој саобраћајној несрећи која се у петак увече догодила у месту Совљак недалеко од Уба, када је њихов аутомобил слетео с пута и преврнуо се.

– Несрећа се догодила око 22.30, када је ‘ауди А6’, који се кретао из правца Новака ка Убу, излетео с пута. Претпоставља се да је до излетања дошло због неприлагођене брзине и лоших услова на путу, пошто је у то време беснело невреме. Ауто је прешао у супротну траку на путу, улетео у канал, преврнуо се и завршио на крову, каже извор и додаје:

– Поред несрећног Немање Б. (16), тешко су повређени В. Ј. (19), Ј. М. (18) и М. М. (19), док је девојка И. Р. (18), за коју се сумња да је била за воланом мада то за сада није званично потврђено, задобила лакше повреде.

Комшије су рекле да су тинејџери хтели да се провозају, јер у њиховом месту није било струје због јаког невремена.

– Синоћ је у нашем месту било невреме, па је нестала струја. Вероватно им је било досадно, па су отишли да се провозају. Када су кретали, срели су једног комшију, који их је упитао “децо, куда ћете кад је овакво невреме” Они су му рекли да иду да се провозају мало и да ће се брзо вратити кући.

Каснијесмо чули да је дечко из села погинуо, а да су остали повређени. Немања је био фудбалер, тренирао је за клуб са Уба, рекао је један од комшија.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".