- Чуо сам данас, постоји тај један човек Немања Даниловић. Тврди да је имао односе са некима од укућана. Хоћу да питам Сању, ја знам која су та четворица, а и ти си рекла јавно, таман да кажеш са чијим оцем је био? Не можеш да кажеш да нећеш да одговориш, ово је Игра истине! Занима ме који је тата у питању? - питао је Чолак.

- Мима и ја смо биле код њега да радим неке хаљине. Њих двоје су причали и мало оговарали, споменуо је да је био са Дином. Ја не могу да тврдим то али имам право да верујем. Мени је сад врло непријатно. Рекао је за Дина, Банета, за Стефана - набрајала је Сања.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Не лажи бре, то си сад додала. То је све зато што сви знају да су Мима Шарац и Сања Гријић најпопуларније проституке у Београду. За вас две се зна, а ја не знам ко је тај човек, треба да те буде срамота! Прво и основно ја не живим у Србији! Има колико хоћеш људи који су вас је*али, нека се окачи то јавно, апелујем на све моје пријатеље нека окаче то - убацио се Михић.

- Дечко не лаже за двојицу сигурно, јер је показивао по сликама. Нисам била заинтересована да бих слушала. Мима тачно све зна ко је у питању. Један од момака са којима је разговарао није ушау у Задругу - наставила је Грујићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Даме и господо, ја сам данас потегао ову причу зато што је она рекла немој да овде буде тридесет мушкараца сумњиво, реци да се зна конкретно - додао је Лепи Мића.

- Све ће изаћи у новинама са ким сте биле шта сте радили! Све ћу вам ја показати! Показаћу вам свима где вам је место! - викао је Стефан.

Мима је дохватила флашу и гађала Стефана Михића где је настао општи хаос. Она је скочила преко стола на њега, а задругари су скочили на њу да је зауставе:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".