На питање новинара о томе због чега се није фокусирао и на права Осталих приликом састављања измена, Шмит је реаговао врло отворено и бурно.

- Глупост, потпуна глупост. Људи, нисам дошао да седим и стојим овде, ја бринем за ову државу. Ово је град у којем су људи губили животе и ми (ОХР) нисмо овде да играмо политичке игре. Политичари их играју и мени је више доста тога. Жао ми је што сам гласан, али преко главе ми је инсинуација које су нетачне - рекао је Шмит, пренео је портал Клиx.ба.

Он је нагласио да је у БиХ дошао с добром намером, а да су политичари ти који све виде као монету за поткусуривање и да саботирају деблокирање државе.

Фото: Профимедиа

 

- Петнаест година политичари у овој земљи нису у стању да се договоре о Изборном закону, питајте њих зашто то није промењено. Постајем јако љут јер сви овде криве све друге и увек је неко други крив - рекао је Шмит.

Он је поновио да је крајње време да политичари седну и почну да раде и да неће прихватити стална кривљења њега да доводи у питање територијални интегритет државе или Остале у БиХ.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".