Када је 1996. године напустила овај свет, најпознатија врачара на свету, Бугарка, Баба Ванга, оставила је низ пророчанстава и то све до 5079 године.

Међу тим пророчанствима има и оних који се дотичу 2022. године, а једно се, како верују њени поштоваоци, чак и остварило. Они тврде да је за претходне године предвидела смрт принцезе Дајане, „11. септембар“ и терористички напад на куле Близнакиње, као и то да ће Барак Обама бити председник САД-а.

Њени поштоваоци тврде да је већ имала тачних предвиђања за ову годину. Предвидела је како ће делове Азије и Аустралије погодити девастирајуће поплаве, а то се на крају и догодило. Исто тако, предвидела је да ће ове године бити незапамћених суша и да ће многи градови остати без воде. Па ето, и то се догодило и то у Великој Британији, која је 12. августа прогласила сушу.

Ужасно је и у Португалу, Италији где позивају грађане на штедњу с потрошњом воде и где је проглашена најгора суша још од 1950. године.

То су већ два предвиђања која је погодила за ову годину. А шта следи? Ванга је тврдила да ће нас погодити и најезда скакаваца, као и глад.

Вангини поштоваоци тврде да је предвидела и нову пандемију, али овај пут се ради о смртоносном вирусу који су истраживачи случајно открили у Сибиру као и глад у Индији, најезду скакаваца и огромне температуре.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".