Оружје које је пронађено наводно је припремано за ликвидацију једног познатог београдског криминалца, али је полиција добрим оперативним радом успела да спречи извршење тог кривичног дела. За мушкарцем Н.Ф. (40) коме је наводно оружје припадало расписана је полицијска потрага.

Према незваничним сазнањима медија, инспектори су добили анонимну дојаву да се на тавану једне породичне куће у Котежу налази већа количина оружја и муниције. Одмах је организована акција и наоружани специјалци под пуном опремом упали су на имање које користи Н.Ф.

- У кући није било никога. Одмах је обављен и детаљан претрес свих просторија. У такозваном штеку на тавану полицајци су пронашли два калашњикова, аутоматску пушку "шпагин" и пун џак припадајуће муниције. Оружје је било добро очувано - наводи извор из истраге.

Фото: Јутјуб принтскрин/МУП РС

 

Мушкарац Н.Ф. за кога се верује да му припада оружје успео је да побегне пре доласка полиције и за њим се интензивно трага.

- Калашњикови и "шпагин" су послати на вештачење како би се утврдило да ли су раније коришћени приликом извршења неких кривичних дела - додаје извор из истраге.

Испитују се и информације до којих је полиција дошла да је пронађено оружје припремано за ликвидацију једног београдског криминалца.

- Те информације су још у домену гласина, али се детаљно испитују. За сада је расписана потерница за Н.Ф. и након његовог хапшења знаће се више детаља о целом случају - каже одлично обавештени извор.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".