Синоћ у 22:32 часова дошло је до саобраћане несреће у Булевару ослобођења, близу Трошарине, када је возач путничког аутомобила, из непознатих разлога, изгубио контролу и ударио у бандеру.

Одмах након судара, возило се запалило и особа је изгорела, па су екипе Хитне помоћи на лицу места констатовале њену смрт.

Раније, у 21:11 часова, између Газеле и Старог железничког моста убоден је ножем мушкарац (18) и са тешким повредама је пребачен у Ургентни центар.

Нешто после поноћи, у 00:37 у улици Бежанијски зимовник, зенска особа, око тридесет година, је након скока с моста задобила тешке повреде и без свести је транспортована у реанимацију Ургентног центра.

Екипе Хитне помоћи укупно су током ноћи обавиле 93 интервенције, од чега 18 на јавним местима, највише због алкохолисаних особа и мањих туча.

У већем броју јављали су се хронични болесници, највише астматичари, хипертензичари, срчани и психијатријски болесници, а током ноћи обављено је више интерклиничких и транспорта нових пацијента до Ковид болнице у Батајници, речено је за Танјуг у служби Хитне помоћи.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".