Поставља се питање да ли је та позамашна цифра дуга заправо још већа - и, нарано, ко су дужници на естради. О овој теми на Курир телевизији проговорио је и новинар и естрадни критичар Миливоје Мили Чолић.

- Морам да будем апсолутно искрен и отворен. Мени тих 90.000 евра с обзиром на богату каријеру и хитове Марине Туцаковић и с обзиром на кризу на естради делује мало. Мислим да јој дугују више! Ако постоји та фамозна свеска и списак дужника, мислим да је на том списку бар још 90.000. Певач са дугом каријером и који има дугу сарадњу, можда верује и мисли да има неки кредит, па да може Марину да користи као банку или неког другог текстописца. Ова тема је отворила Пандорину кутију - рекао је Чолић у јутарњем програму.

Фото: Петар Милошевић

 

Маринин син Лаћа Радуловић, подсетимо, рекао је да ће сачекати да прође 40 дана од мајчине смрти па да објави ко јој је остао дужан.

- То је овако један Нушићевски моменат да чекамо 40 дана да се нешто деси. Видећемо шта ће да објави. Не знам чему то. Ја сам сигуран да је Марина оставила и свеску са стиховима. Сада ће да почну да се утркују за ту свеску. Лаћа би требало, ако наследи ту свеску, да негде у будућности наведе да је то Маринино дело. Прочитао сам два најбоља твита која се тичу Маринине смрти. Први је мој, а други је твит Ивана Клеута који је рекао да је српска музика остала без текста на дан кад је Марина умрла. Ја сам на то додао да ће бити хитова, али не и каријера - закључио је Чолић.

Фото: Н. Фифић

 

Чолић сматра да годинама није било доброг хита.

- Годинама немамо добру звезду. Последња женска звезда ових простора је Јелена Карлеуша, а мушка Жељко Јоксимовић. Ово данас, то су набилдовани хитови који трају два викенда. Прави хит нема цену! Кад се деси неки хит, онда њега не пева само један певач, већ и све његове колеге. Према неким легендама, Марина је долазила у ситуацију да певачи нису хтели да јој плате јер им песма није прошла и сматрали су да је она крива - тврди Чолић.