Милош Митић (22) вереник преминуле труднице Јоване Петровић (20), дао је коментар да још није свестан шта га је снашло.

- У школу сам. Не могу да прихватим да моје Јоване нема. Нисам ни свестан да је више нећу видети. Чули смо се прексиноћ, мало пре него што су је у Нишу ставили на респиратор. Причала је нормално, рекла ми је да је добро. Знали смо да стање није најбоље, али нико није био свестан да је толико лоше и да је животно угрожена. Само пар сати касније завршила је на респиратору и умрла - каже за Курир Милош, који је аутомеханичар из Књажевца.

Он је изгубио жену, ћерку и вероватно сина. Планирали су низ весеља, а сада имају само сахрану и гроб.

- И пре него што смо сазнали да је Јована трудна, планирали смо да се венчамо. А тек смо били срећни када смо сазнали да је трудна и да чекамо близанце. У фебруару је требало да добијемо своје деце. Једно је сигурно било девојчица, а за друго су претпостављали да је дечак, али није се још добро видело на ултразвуку. Изгубио сам и Јовану, и ћерку и сина - каже Милош.

И поред тога што је изгубио жену и двоје деце, каже да не верује баш у корону, да је он добро и да се није ни тестирао.

- Јована је најпре била негативна и заведено је било да има бронхитис. Тек други тест је показао да је позитивна. Не кажем да вирус не постоји, али да тек тако и тако брзо људи умиру од њега није ми баш јасно - каже Милош, који није вакцинисан, као што није била ни Јована.

(Курир)