Љупка је била на мети критика јер је бурно реаговала на прељубу бившег партнера, којем је демолирала два аутомобила, због чега је месецима била у жижи јавности.

Скандалозни чин љубоморе догодио се пре годину дана, а Љупка је завршила на Војномедицинској академији након што је објавила видео на којем разбија аутомобиле бившег дечка, да би потом изјавила "тукла сам њега".

Певачица данас признаје да се не каје ни због чега, јер време не може вратити, те да би исто урадила и данас.

- Никада не треба да размишљамо шта би било када би вратили време. Време не може да се врати и ствари које смо учинили не можемо да променимо. Апсолутно стојим иза свега и све бих исто урадила. Не кажем да је то исправно, али у том тренутку сам тако поступила. Стојички сам све поднела и изнела и да није било тако можда бих још сто годинама била у том зачараном кругу и губила године зивећи у илузији. Увек понављам, нека мој пример буде свим девојкама које себе заваравају и лажу. У протеклих годину дана стотине девојака ми се лично обратило са сличном причом и јако ми је жао што пролазе кроз пакао преваре, обмане, манипулације својих изабраника. Тога је било и биће, а на нама је да ли ћемо гутати приче или изабрати живот где знамо ста хоћемо и желимо, а шта никако не долази у обзир, рекла је Љупка и додала:

- Нисам у контакту са поменутом особом и тако ће остати, то је мој избор. -

Када је реч о каријери,Љупка тврди да њен посао ни најмање не трпи због приватног живота.

- Када говоримо о утицају те ситуације на каријеру, мислим да су те две ствари неспојиве и да мој приватан живот у јеку короне нема додирних тачака са мојим послом. Нисам уочила разлику, на мојим наступима је увек пуно и људи долазе због доброг провода и музике, а не због прослогодишњег хаоса, додала је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

(Република)