Неда је открила да ће књига обиловати детаљима из приватног живота, као и највећим тајнама са естраде. Тврди да је без устручавања писала о свему и да се присетила најболнијих догађаја из свог живота. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

- Завршавам књигу, очекујем да ће изаћи до Нове Године. Мој живот и каријера су поприлично дуги и богати разноразним догађајима. Имаће доста страна, али биће и којекавих детаља из приватног живота и дугогодишње музичке каријере. Наравно да сам споменула и моје певање Титу и дружење са њим, то је нешто што је за нас у то време био невероватан догађај, о коме нисмо ни сањали да ће се десити. Историја. Књига ће бити прича мог живота, највероватније да ће се први део звати "Зора је сванула" по мојој песми - започела не Неда, па наставила:

Фото: Архив Новости/z.kuzmanovic

 

- Други део књиге свавако ће бити драматичнија варијанта мог живота. Почеће мојим одлаком из Сарајева, биће део о рату, написано је доста детаља и о избеглиштву. Веома дуго сам одбијала да се сећам свега из рата, мени је то још увек свеже. Било ми је тешко док сам писала књигу присећала се свих тих детаља, прошло је скоро 30 година од тада и мислим да сам коначно успела да направим неку историјску дистанцу. Биће то права драма - објаснила је певачица.

 

 

 

 

 

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".