Наиме, Дениз која се повукла из света филма да би одгајала децу коју је добила у браку са Чарлијем Шином суочила се са озбиљним оптужбама да је своју ћерку злостављала, психички и физички малтретирала, изгладњавала и слично, а Семи је о свему проговорила на свом Тиктоку.

Фото: Профимедиа

 

 

Након тога, сазнало се да је девојчица прешла да живи код свог оца Чарлија са којим је одувек имала добар однос, а блиски пријатељи глумице тврдили су да је Дениз шокирана новонасталом ситуацијом, као и да су главни проблем била правила која њена бунтовна тинејџерка није желела да поштује

Фото: Профимедиа

 

 

Ситуација се додатно закомпликовала и јер је суд донео одлуку да јој њен бивши супруг више не дугује ни цента, односно, да више није дужан да јој плаћа алиментацију, иако млађа ћерка, Лола и даље живи са њом.

Глумица није присуствовала саслушању у Лос Анђелесу, а блиски извори тврде да ју је одлука затекла као и да сматра да "Шин манипулише ситуацијом". Такође је рекла да би њен бивши супруг требало да плаћа алиментацију за своју млађу ћерку Лолу.

Међутим, извори блиски Шину тврде да глумац има стопроцентно старатељство над Лолом, те да није дужан да плаћа алиментацију.

Фото: Профимедиа

 

 

"Шест месеци је знала када је рочиште и није се удостојила да се појави", додали су Шинови пријатељи, док је глумац одлуку суда прокоментарисао са: "Мислим да је ово што се догодило апсолутно поштено", а шта ће даље бити у овом случају, остаје да видимо.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".