Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару ухапсили су Ф. К. (1984) из овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је против тридесетогодишњег и тридесеттрогодишњег мушкарца из Новог Пазара поднела кривичну пријаву, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Ф. К. се сумњичи да је продао дрогу тридесетогодишњаку и тридесеттрогодишњаку, а у претресу стана и других просторија које користи, пронађено је 27 кесица са хероином, као и две линије хероина расуте по столу. 

Полиција је, претходно, ноћас, у Косанчићевој улици у „шкоди“ код тридесетогодишњег возача пронашла кесицу са мањом количином хероина, а код његовог тридесетшестогодишњег сувозача мању количину марихуане.

Возачу „шкоде“, за ког је утврђено да је управљао под дејством кокаина, одређено је задржавање до 12 часова и против њега је поднета прекршајна пријава.

По налогу Вишег јавног тужилаштва, Ф. К. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".