Лекари који раде на хитном пријему у болницама током каријере нагледају се разних чудних случајева. Неретко пацијенти долазе са тегобама за које се једним прегледом установе да су изазване страним телом у организму коме ту није место.

Приче о томе како је неки необичан предмет завршио у нечијем телу су различите, а једна од њих, која ових дана кружи друштвеним мрежама, све је само не обична.

Један корисник Твитера, који је чекао преглед у Ургентном центру, посведочио је несвакидашњој ситуацији, а своје искуство је поделио на друштвеним мрежама.

- Дошао у Ургентни центар на неку контролу, каже ми доктор: "Сад ћу да дођем, треба да помогнемо некој жени, прогутала кључ" - почео је своју причу младић.

 

Шок је уследио мало касније.

- Касније сазнајем да ју је ту довео зубар којем је испао неки мали кључ док јој је поправљао зуб - наводи младић.

Све се наводно одиграло у једној стоматолошкој ординацији у Београду, а "кључ" који је жена удахнула уствари је део алата који се користи приликом уградње и одржавања зубног импланта.

Чим је схватио шта се десило, зубар је своје пацијенткињу одвезао у Ургентни центар, где су јој лекари одмах снимили грудни кош и установили где се страно тело налази.

Убрзо је "кључ" извађен бронхоскопом, а жена без тегоба пуштена кући.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".