Сујета је токсична особина која храни его. Многи верују да настаје из нечије жеље да истакне своју личност.

Управо због личне празнине сујетни људи теже да себе прикажу већима и бољима него што заправо јесу. Сујетни људи су ретко спремни да признају ову особину.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Овај знак је на самом врху листе најсујетнијих јер због Венере као своје владајуће планете, има најизраженији природни потенцијал према визуелној лепоти. Ваге знају да изглед није све, али теже привлачним људима, како у пријатељству, тако и у љубави.

Близанци

Близанци воле да изгледају добро и воле када их цене. С обзиром на то да су један од најфлексибилнијих и најекстровертнијих знакова, они ће са задовољством променити свој став и размишљање ако ће на тај начин стећи пријатеље. Једној особи ће рећи једно, а затим тотално супротно другој особи, а то све само како би их што више људи волело.

Бик

Бик важи за компликованог знака. Када се осећа добро веома је поуздан, али када му дани нису најбољи може бити јако површан. Већина људи рођених у овом знаку су вредни, док с друге стране, постоје и они који теже материјалним стварима.

Они који је немају могли би је брзо развити. Кад су у таквом 'материјалистичком' расположењу, с њима се тешко носити, јер сматрају да заслужују само луксуз.

Девица

Као један од најинтелигентнијих хороскопских знакова, Девице имају високе стандарде и проширују их на друге људе. Често осуђују људе на прву лопту, и то према изгледу или интелигенцији.

Лав

Лав жуди за пажњом. Важи за један од највернијих хороскопских знакова, с обзиром на то треба им сва пажњу коју заслужују.

Поред тога, врло су драматични, па ће врло често урадити све што је потребно како би били у центру пажње, чак и ако понекад знају да је то у супротности с оним што верују.

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".