За њихове наступе улазнице плану у рекордном року. Интересовање за најјача имена естреде је огромно, али су се у последње време појавили и неки млађи извођачи, попут Тее Таировић, који задовољно трљају руке. Она по наступу узме 5.000 евра, али ће током ове сезоне одрадити више од 50 тезги, пише "Курир".

Рекордерка по висини хонорара, како тврде власници клубова, и даље је Светлана Цеца Ражнатовић. Она не наступа свакодневно јер пева само по највећим клубовима и трговима. На Црногорском приморју то је најпопуларнија дискотека у Будви, где је уговорила два наступа. Један је имала 17. јула, када је дошло да је слуша 5.000 људи, док је други заказан за август. У њеном распореду до половине августа од почетка летње сезоне је 10 великих концерата, што значи да ће она само од њих зарадити пола милиона евра.

Фото: АТА имагес/ Профимедиа

 

 

Једну од највећих цена хонорара има и Здравко Чолић. Он наступа за 40.000 евра, а у његовом летњем распореду од друге половине јуна па до средине августа је осам наступа. Ако не закаже још који спектакл, до тада ће повећати свој рачун за 320.000 евра. Он ће 24. јула имати наступ у Будви, а улазница кошта 25 евра, колико износи и кад Ражнатовићка наступа. Иначе, кад гостује у том граду, организатори му обезбеђују апартман у луксузном хотелу у којем један дан кошта 900 евра.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Исти смештај има и Северина, која ће недељу дана након Чоле певати у Будви на истом месту. Цена њеног наступа је 30.000 евра, а како је објавила на Инстаграму, до 10. септембра имаће их осам, тако да ће зарадити 240.000 евра. Она жели ово лето што више да проведе са сином, па се и даље одмара на Корчули.

Фото: Петар Милошевић

 

 

За њом по висини хонорара следи Аца Лукас, који током лета не стаје. Он ће у овој сезони имати чак 54 наступа, а ако се узме у обзир да му је хонорар 20.000 евра, Лукасу осмех неће силазити с лица. Веома су ангажовани и Саша Матић и Ацо Пејовић, а они не певају без 15.000 евра. Милица Павловић узима између 10.000 и 12.000 евра, колико и Александра Пријовић.

Сека Алексић је овог лета изузетно тражена, а њен наступ иде од 8.000 до 10.000 евра. Наташа Беквалац се ускоро враћа турнеји, а њен хонорар износи од 8.000 до 9.000 евра, колико је био и ранијих година.

Фото: АТА имагес

 

 

Газде клубова кажу да су им овог лета пун погодак репери. Због велике потражње многи су подигли цене, али, и поред тога, на њиховим наступима нема игла где да стане. Војаж и Нући траже по 10.000 евра, а често наступају и заједно, Џала и Буба су од 15.000 до 17.000 евра, Цоби 10.000 евра, док група Црни Церак заради чак 8.000 евра по наступу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ћерка Неде Украден - Јелена Билбија Миновић, лепа, успешна, мајка троје деце

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".