Мишљења око расподеле буџета су подељена. Многи су подржали Мартинину одлуку, али било је и разочараних задругара који нису одобравали начин на који је она расподелила буџет.

- Ја са њом нисам имала комуникацију, она ми је рекла да је пратила мене од пре. Тек две недеље је овде. Не знам шта су очекивали од ње када се она овде не дружи ни са ким. Нико од ових људи не треба да се љути. Повредило би ме да ми неко битан да мали буџет, али на њу се не љутим. Сасвим коректна је подела буџета. Мени је рекла за храну, гардеробу, није ми коментарисала моје понашаље и не треба. Да си ти дошао сада и рекао да су гледаоци шокирани онда би и укућани устали и скочили на њу. Нисам очекивала да ће она бити вођа, али свака част, има богат вокабулар и широк фонт речи. Изненадила ме што је Банету дала средњи буџет, а он је њој дао мали. Испала је фер - рекла је Миљана Кулић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја сам данас све рекао. Било би ми криво да је испала јер она има свој став. Мислим да је њу екипа са којом се дружи угушила јер је данас рекла мишљење о свима нама - рекао је Стефан Карић, док ју је Пеле оштро осудио: 

- Криво ми је било због Сандре, Вики, Мие јер да њих нема ту би црви спавале, а Мартина ту спава. Давала је средње буџете неким не битним људима, погрешила је због њих три - рекао је Адемир Пелеш.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Мислим да је она то урадила океј, ја сам задовољна. Данас је Зверка ишао у дућан и купио све, ставио у паб, екипа из паба је све украла. Не морате ми ништа враћати, до краја недеље су вас красти сваки дан само да знате. Правићу пакао - рекла је Лорна Пратнеме.

 

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".