Он је синоћ око 19 сати изрешетан на паркингу бране у близини Гранаде, а у истом обрачуну рањен је и држављанин Босне и Херцеговине који се налази на интезивној нези.

Цивилна гарда ради на утврђивању околности убиства, а сумња се да се иза свега крије окршај нарко-банди.

- У пуцњави је једна особа убијена, а друга је рањена, на паркингу код бране Рулес, у близини општине Оргива. Цивилна гарда покушава да лоцира нападаче, који су успели да побегну - наводено је раније.

Тело убијеног Србина налази се у Институту за правну медицину (ИМЛ) у Гранади и чека на обдукцију. Здравствене екипе које су јуче поподне упућене на лице места покушале су да га оживе, али му витални знаци нису реаговали. Преминуо је на истом месту где је био изрешетан мецима.

Рањени Босанац има 41 годину и налази се тренутно на интезивној нези. Рана се налази у пределу стомака и иако су лекари одељења за неуротрауматологију "Вирген де лас Ниевес" синоћ успели да га стабилизују, данас и даље помно прате његово стање. Здравствени извори кажу да је рањени Босанац у тешком стању, али ипак верују да не би требало бринути за његов живот. Он је евакуисан хеликоптером јуче око 19 сати са једног од паркинг подручја бране Рулес, преноси идеал.ес.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".