Драгана је жена која обожава елеганцију, а посао који ради управо то и захтева. 

Она је више од две деценије део ''Гранд'' продукције, а време не утиче на њене године, тако да је готово остала непромењена. То су потврдили и њени обожаваоци. Цене њену једноставност и доследност. Водитељка већ дужи низ година носи тамну косу до рамена, а оно чега се мало ко сећа, јесте да је Драгана пре 25 година имала мушку фризуру. 

 

Данас после више од две деценије, водитељка се присетила лепих успомена те је поделила насловницу „ТВ Ревије“, када је била део РТС-овог јата, а у то време кратка фризура била је потпуно ин.

Водитељка је открила да не воли ласкање, али да је задовољна својим изгледом и да је поносна на своје године. Реченица коју не воли јесте  ''добро изгледаш за своје године''.

- Не могу сад овако јавно рећи шта заиста мислим о тој реченици, било би непристојно, па ћу онда рећи да ми је то неоригинално. Кад те неко сретне, па каже: „Колико имаш година? Добро изгледаш за своје године“, то ми је баш онако бљак, не волим то - признала је недавно у емисији „Гранд неwс“ и додала:

- Желим увек да ми кажу да сам негована и да сам дотерана, а не да ли је то у складу са мојим годинама или не, већ желим да будем у складу са оним како се осећам и са оним што сам радила у себи и на себи.

(24 седам)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са венчања - Мира Шкорић и Василије Васа Јеремић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".