Иако је често истицао како је снажна индивидуа, једна особа је незаобилазна по питању савета за доношење важних одлука у животу и каријери.

Фото: Архива Новости

 

 

Најважнија жена у Марићевом животу и његов ослонац, јесте Гордана, његова мајка. Она се ретко појављује у јавности, а својевремено је гостовала у једној емисији и открила да ли се меша у избора свог сина, те и какав је он приватно.

- Немам пристрасност да је он мој "Бог", "светац". Ако је направио избор, да му је лепо и да га партнерка чини срећним - она има да ужива. Када се заљуби Милану се то види по изгледу, осмеху, кретању, све је то лепо. Мало је затворенији тип. Милане, ово је тренутак када сам пристала јавно да кажем да си ти мој мотив за живот, снага и срећа - рекла је мајка Милана Марића, за "Курир".

Фото: Јутјуб принтскрин/Курир

 

 

Такође, она је тада открила непознате детаље док је била у благословеном стању, очекујући сина Милана, а једну ствар ће памтити заувек.

- Сећам се као да је било јуче, да су те младе докторке рекле: "Овај је одлучио да се роди!" Код превоја плаценте свака трудноћа је ризична и многе бебе се не роде - рекла је Гордана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".