Стефан Михић је отишао до дока да се осунча, а кад му се придружила Емилија Велемир, он је осуо паљбу по бившој девојци Мији Јовановић, за коју је Миљана Кулић синоћ на "Мићиној игри истине" алудирала да пружа с*ксуалне услуге за новац.

- Ја сам шокиран оним да Миа ради за паре... Ја сам то знао... - почео је Стефан.

- Ја у људима тражим само добро - надовезала се Ема.

- Шта она има добро? Ја сам тражио у њој добро, али она нема добро. Ушла је овде да би дигла сцену... Рекла ми је Миљана да нема ко је није ј*бао у Подгорици и Београду. Позната к*рветина и она то не ради јер мора, него јер је нимфоманка... Ја сам београдско дете, знаш колико сам тих к*рветина прошао, нарочито у Дубаију. Проблем је кад се заљубиш у нормално дете, а у к*рву, као добар дан - наставио је Михић.

- Ја сам имао ситуацију пре 6 година исто тако, после 4 дана сам сазнао да је к*рва. К*рве мене хоће, не дао Бог никоме. Мени је жао њених родитеља, мајка је хтела да јој да 50.000 евра само да не уђе. Не вреди, хоће да буде популарна к*рва. Такве у Дубаију коштају по 1.500 евра, то је обичан изглед. 1.000, 1.500 евра, не мање. Није напуцана. Народ све види! - причао је он.

Сандра Решић је покушала да га смири, да му каже да размисли шта прича и да је огорчен, али је он и даље био убеђен у то да је Миа дама лаког морала.

Напишите нам ваше мишљење о овоме у коментаре! 

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".