Сузана је открила у каквим су односима њене ћерке Наталија и Теодора са супругом Симеоном. 

 - Ово је моје парче раја. Ту сам са ћеркама, њиховом другарицом и мојом сестром од ујака. Баш смо једна сложна дружина! Симеон се одлично слаже са мојим ћеркама, што ми је веома битно, али је и велики ауторитет. Често проводимо одмор заједно, али овога пута ће за њега летовање почети тек у августу - објаснила је Сузана, пише „Сторy", а чувена Лото девојка наставља о томе како јој још тамо пролази време.

 

 

Чак је испричала једну анегдоту у којој су је заменила са Недом Украден: 

- Када сам у Грчкој често срећем наше људе и увек им се обрадујем. Данас се зауставља аутомобил са нашом регистрацијом и човек ме пита за пут до неке плаже. Мало смо проћаскали и ја им покажем где да скрену, а млад човек за воланом гледа ме и каже: „Ви сте мени нешто познати, личите ми на некога", а ја му одговорим шеретски: „На Сузану Манчић!", а он ће мени на то: „Не, ви сте Неда Украден" (смех) - препричала је она један смешан тренутак.

Њена велика љубав је кување, а показала је више пута да је изврсна домаћица: 

- Зна се да сам ја главна куварица током лета! Не иде ми се баш сваки дан на плажу, тако да волим да их изненадим ручком када се врате са купања. Рерна нам је стално укључена с обзиром на то да је моја сестра специјалиста за колаче. Тешко је одолети добром залогају и вратити се у Београд са витком фигуром. Живот није бајка (смех) - закљуличила је она.

(24 седам)

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Фотографије са снимања серије ''Љубав, навика паника''

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".