Ђорђе Недељковић (21) из Крушевице код Крушевца, који се у понедељак око 17 Ђорђе Недељковићсати утопио у Западној Морави у атару села Јасика био је запослен у фабрици ДЦ СМИТХ већ годину дана

Завршио је Политехничку школу “Милутин Миланковић”, али му је жеља одувек била да носи полицијску униформу.

Фото: С. Бабовић

 

На друштвеним мрежама пријатељи младића објављују опроштајне поруке, у неверици.

- И у фабрици је људима тешко, јавио сам шта се десило - каже Ђорђев стриц, Миломир Недељковић.

- Он живи са мајком Милицом и са млађим братом, пре пет година остали су без оца. Туга велика.

Неутешни стриц сведочи да је Ђоле, како су га звали у породици, био врло вредан. Није имао порока, својевремено се бавио спортом, али не и пливањем. Млађи брат Ј.Н, који је, на жалост, видео како његовог брата гута река, тек што је завршио осми разред. Целу ситуацију тешко подноси.

 

- Дежурна служба Ватрогасно-спасилачке јединице Крушевац, добила је у понедељак у 18.15 дојаву да је на потезу села Јасика и Кикљун, на око километар узводно од моста у Јасици нестало лице - наводи извор Информера.

Припадници Тима за спасавање на води наставили су јутрос претрагу терена у два чамца, од дела реке тзв. увале Канал, где су браћа сишла у реку, па низводно до испод јасичког моста. Заустављали су и ускакали у воду, чим би приметили било шта што је могло да укаже на неки траг.

Беживотно тело двадесетједногодишњег младића пронађено на око 500 метара од места утапања. Тело младића који се утопио у реци биће послато на обудкцију како би се потврдио узрок смрти.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".