Та станица ће, како се наводи, током данашњег дана до даљег бити затворена за путнике због обавезних радова и активности на одржавању покретних степеница које повезују пероне са станичном галеријом.

Наводи се да су стручне службе "Инфраструктуре железнице Србије" у станици "Вуков споменик" и да обављају свој посао, те да ће након што заврше своје активности, станица поново бити отворена за путнике, о чему ће обавестити јавност.

Одлука о затварању станице Вуков споменик за путнике била је неопходна, а донета је превентивно, са циљем очувања безбедности путника и корисника тог објекта, пише у саопштењу.

Наводи се да путнички возови београдске градске железнице БГ Воз, као и на релацији између Београда и Вршца редовно саобраћају кроз "Вуков споменик", али да се не заустављају у станици.

Железничко особље у станицама и возопратно особље у возовима дуж ових релација обавештени су о наведеном и информишу путнике да је "Вуков споменик" данас затворен.

"Инфраструктура железнице Србије" се извињава путницима и корисницима услуга због данашњег затварања станице "Вуков споменик".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".