Основни суд у Панчеву осудио је на 12 година затвора З. К. јер је 24. марта отео, злостављао и сипао киселину у очи партнерки.

Оптужним предлогом које је Основно јавно тужилаштво у Панчеву поднело Основном суду у Панчеву против З.К. због постојања оправдане сумње да је извршио кривично дело противправно лишење слободе, кривично дело излагање опасности и кривично дело тешка телесна повреда када је дана 24.03.2022. године оштећену Н.С. након вербалне расправе држао затворену на свиреп начин а потом јој сипао сону киселину у очи. 

Основни суд у Панчеву донео је првостепену пресуду којом је З.К. осудио на казну затвора у трајању од 12 година, док је притвор, претходно одређен, продужио до упућивања у Установу за издржавање кривичне санкције.

Како је Основно јавно тужилаштво у Панчеву у оптужном предлогу тражило да се оптуженом З.К. изрекне казна затвора у трајању од 15 година и 6 месеци и како Суд није изрекао предложену кривичну санкцију, Основно јавно тужилаштво у Панчеву ће поднети жалбу на пресуду Основног суда у Панчеву због одлуке о кривичној санкцији Апелационом суду у Београду.

Подсетимо, З. К. је ухапшен након што је везао своју партнерку Наду С. за кревет и сипао јој киселину у очи. Пре тога, несрећну жену је малтретирао две недеље у стану у Панчеву у ком је боравио.

(Новости)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".