БРЗОМ и ефикасном акцијом ужичке полиције ухапшени су М. С. (24) из Панчева, С. И. (21) и М.С.(20) из Пожаревца непосредно након што су, како се сумња, двадесетдвогодишњег младића покушали да увуку у аутомобил и да му узму новац на име нерашчишћених дугова, преносе Новости.

Сумња се да су они, у четвртак вече, младића пресрели на улици на Златибору и покушали да га натерају да уђе у њихов „БМВ“, који је имао „блинкере“, тражећи му, притом, 2000 евра на име камате и новца који је позајмио од С. И. и М. С.

Када их је једна пролазница угледала, они су јој рекли да су полицајци и да се удаљи, а двадесетдвогодишњак је успео да се отргне и побегне. Врло брзо, полиција их је нашла и ухапсила, а код њих су пронађена два гасна пиштоља и метални „боксер“.

Због постојања основа сумње да су извршили кривична дела лажно представљање, принуда и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".