Чеда је прошао кроз дуготрајан процес лечења. Од антипаразитског програма, па до увијања у ледени чаршаф. 

Најважнија ставка у лечењу било је чишћење организма соковима од природног воћа и поврћа. Касније су се додавале одређене биљне тинктуре, каже деда Милован.  

- Основа је чишћење организма. Чишћење организма врши се пијењем сокова од воћа и поврћа. 

- Ревитализација организма се врши додавањем одређених биљних тинктура. Он их је пио. Прво је пио тинктуру која је за такозвани анти-паразитски програм. То је тинтура зеленог ораха у петролеју. Када он прелази из меког у чврсто стање има 50 пута више витамина Ц од рибизле, а рибизла има више од лимуна. То је страшан антиоксидант. Када се стави у медицински петролеј, петролеј из њега врши апсорпцију тог Ц витамина, јода и још неких минирала. То се зове Тодикамп. Он се пије 42 дана. Првог дана се узима 5 капи ујутру и увуче, другог дана иде по 10 капи, а од трећег дана се пије по 30 капи ујутру и увече. Повећава се доза да би желудац навикао да ће у њега ући петролеј. У петролеј се поред ораха, додаје полен и прополис. Тај програм се састоји и од 15 капсула каранфилића и 70 капсула пелена. 

Политичар је био третиран облогама од рицинусовог уља: 

- Стављали смо му облоге од рицинусовог уља. Другим људима стављамо облогу на јетру првих седам дана, односно на цео абдомен, а других седам дана стављамо на крста, како би очистили бубреге. Али пошто је Чеда имао проблем са плућима, он је свих 40 дана имао облогу на плућима, јер је требало плућа ревитализовати, а рицинусово уље најбоље продите. 

Након тога је следило клистирање: 

- Сваког дана је ишао на клистирање. Он то зове канал, зато што мора да се клекне, налакти, ставља се цевчица у чмар да би дошло до клистирања.

На ред су дошле и топле купке: 

- Ишао је сваког дана у топлу купку. Вода буде врела, неких 40-42 степена.  Смењују се две купке. У једну се стављају три љуте повртарске биљке. Све су млевене: чили паприка, ђумбир, слачица. То се стави у једну крпу, па у топлу воду и онда се та крпа стеже да би пустило у воду како би се направио чај од воде. Те љуте биљке изазивају циркулацију крви, па на површину коже избијају токсини.  Друга купка направљена је од зелене глине са лековитим травама које прави професор Станиша Стоиљковић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Портал Информер

 

Шести дан се пије сок за чишћење јетре. У њега се ставља 250 милилитра маслиновог уља, 250 мл сока од грејфрута, једно вече парче ђумбира. То се све изблендира и пије се четири сата по гутаљ. 

Потом и завијање у ледене чаршафе попут мумије: 

- Након шест дана се иде у ледени чаршаф. То је чаршаф који се претходне вечери намочи водом, оцеди и стави у замрзивач да се заледи. Сутрадан, када он изђе из вреле купке где је вода била 40 степени треба да легне на тај чаршаф. Завије се као мумија од табана до врата. Тако треба да проведе најмање три сата. Он изазива вештачку грозницу, повиси се телесна температура и кроз  зној се избацују токсини. За сваки степен повишене пемпературе циркулација се убрзава четири пута. Обилно се зноји за време овог третмана, на сваки 15 минута мора да пије чај који му додаје медицинска сестра. Био ми је један човек, који је имао 126 килогрма и он је изгубио пет килограма за та три сата. 

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Породичне слике из дома адвоката Томе Филе

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".