Без обзира на то колико простора имате на располагању за предсобље, можете га уредити тако да пожели топлу добродошлицу свакоме ко дође у ваш дом. У наставку делимо са вама неке лепе идеје за уређење предсобља, како бисте максимално могли да искористите овај простор.

Комади намештаја из колеције ВАЛЕНЦИА, која нуди пет различитих елемената за идеалну комбинацију у вашем предсобљу, сјајан су избор са којим сигурно нећете погрешити. 

Фото: Промо

 

 

За савршени изглед предсобља можете комбиновати елемент предсобља ВАЛЕНЦИА П2 ОГ, чија се унутрашњост састоји од носача вешалица и три полице за одлагање, елемент предсобља ВАЛЕНЦИА КОМ са практичним затвореним сегментом за одлагање обуће и елемент предсобља ВАЛЕНЦИА ЦИВ.

Фото: Промо

 

 

Елемент предсобља ВАЛЕНЦИА П2 ОГ је одличан избор уколико у ходнику немате довољно простора да додате одгледало, које поред основне намене ствара и илузију већег простора и корисно је у уским ходницима.

За боју зида можете одабрати популарну “авокадо зелена” нијансу, која ће пружити довољно светлости и колорита, као и савршену подлогу за систем ВАЛЕНЦИА у комбинацији артисан храста, опак беле и беле мат фолије.

Фото: Промо

 

 

Размислите и о нијансама сунца, земљаној палети или флоралном патерну за топлу добродошлицу и пријатан осећај при уласку у дом.

Уколико ходник није довољно дугачак, можете га визуелно продужити дрвеним летвицама.

Испред дрвених летвица, које ће продужити како ходник, тако и дневну собу, сместите ципелар ЦЛИФ који је оплемењен богатом текстуром дрвета. Уз њега се сјајно уклапа и отворена полица ВКС-80062 која је идеална за излагање омиљене декорације, успомена и рамова. Оба елемента су веома практична, а притом не заузимају много простора.

Фото: Промо

 

 

Уколико на располагању имате више простора, ходник може бити одличан простор и за складиштење и одлагање разних ствари и ситница. 

За уредан изглед вашег ходника одличан је гардеробер ГАЛИЦИА 220 ПОГ у којем ће све ствари бити уредно спаковане и сортиране. За додатно одлагање ствари дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу комоду ДУЕРО 3К2Ф, која поред затворених полица има и две фиоке, па ћете све несортиране ситнице моћи да одложите у њих, а површину комоде можете декорисати разним ситницама.

Фото: Промо

 

 

Уколико имате врло мало доступног простора, размислите о мањој уској комоди или ципелару који може да обезбеди простор за кључеве, пошту, заједно са мањим стоним лампама и украсним предметима. Клупа или пар столица такође могу бити практично решење, а биће сјајно место за спремање за излазак из куће.

Када будете уређивали предсобље, потрудите се да се уклопи и са остатком амбијента, али му дајте и свој лични печат, како бисте добили заиста пријатан амбијент који ће вам свакодневно пожелети најтоплију добродошлицу у дом.