Сањати пса или мачку има вишеструко значење. Ово су једни од њих: 

Мачка

Мачка представља независтан дух, женственост и сексуалност, али и моћ и креативност. Такође, може представљати несрећу или лошу срећу. 

У зависности од тога да ли волите мачке или не, сан о њима може имати другачија значења. Може представљати подмукле људе у вашој околини, уколико је мачка агресивна, имате проблема са женским аспектом себе. Уколико ипак имате страх од мачке, то значи да имате страх од своје женствености.  

Ако је у вашем сну, мачка без репа, то представља губитак самосталности и аутономије, а огреботина мачке потврђује да имате разлог да се осећате угрожено. 

Црне мачке у сну доносе срећу и ако вас огребе у сну или чак уједе, то ј е сигнал да требате слушати интуицију.  Беле мачке у сну симболишу тешка времена, док мачићи представљају пут ка независности и чистоћу. 

Фото: Предраг Митић

 

Пас

Пас као и на јави симбол је верности и појачане интуиције, великудушности и заштите. Сан ће вам омогућити да у складу са својим вредностима и добрим намерама идете ка зацртаном циљу гарантујући успех.

Уколико пас режи, то може  да значи да ће доићи до унутрашњег сукоба или чак да ће вас издати партнер или неко близак. уколико вас пас уједе за ногу то је знак да сте неодлучни када су у питању нови циљеви. 

Лајање пса има два тумачења, ако је пас усхићен то значи да сте друштвени, уколико лаје агресивно, то значи да сте жељни контрле око вас. 

Штене у сновима представља вашу заиграну и безбрижну нарав. Ако бринете о штенцима у сно то значи да други могу да се ослоне на вас јер сте поуздани. 

Фото: Профимедиа

 

(Србија данас) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".