ДЕВОЈЧИЦА (13) која је синоћ покушала да се попне на један од вагона у Железничкој станици Рума животно је угрожена и наводно је ударила струја када је покушала да направи селфи на једном од вагона, преноси Сремска телевизија.

Како наводи ова телевизија, лекари се боре за њен живот и отприлике 35 одсто тела је захваћено опекотинама, потврђено је у Клиничком центру Војводине.

Из Инфраструктура Железнице Србије је саопштено, преносе и други медији, да су две девојчице старости око 13 година прелазиле пругу на недозвољеном месту, преко колосека на станици Рума. Незванично сазнајемо да је једна од њих покушала да се попне на вагон како би направила селфи и тада се догодила несрећа.

Повређена девојчица је колима румске Хитне помоћи синоћ око 19 сати превезена у Општу болницу у Сремској Митровици. ПР служба болнице нам је потврдила да је након обављених дијагностичких прегледа И констатованог високог степена опекотина, у пратњи анестезиолога девојчица транспортована у Клинички центар Војводине, Ургентну дечију хирургију. Тамо нам је данас речено да је дете у животној опасности.

Према незваничним информацијма, повређена девојчица у Руму је дошла из иностранства како би летњи распуст провела код своје баке. Иначе, ово није први овакав случај повређивања. Прошле године у августу младић, 17 година из Шапца правио је селфи на вагону у Железничкој станици у Руми, па га је ударила струја. Према званичној статистици од последица струјног удара након пењања на вагоне годишње страда пет до шест младих особа.

(Новости/Сремска телевизија)

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".