Ољи Карлеуши лекари су недавно дијаганостиковали тромб, а потом и емболију плућа, а сада је певачица након изласка из болнице испричала кроз шта је прошла и како се сада осећа.

- Сада већ морам да се вратим нормалном жвоту, али правим једну паузу од два месеца коју ћу провести на мору. Мимо посла, умем да уживам и то увек лети, током периода када певачи највише раде ја волим да проводим време са породицом. Међутим, да бих од септембра могла нормално да радим и објавим песму након три године морам лепо да одморим - рекла је певачица.

Најтежи период је прошао, али се присетила тренутка када је задржана у болници због озбиљних симптома.

- Добила сам бол у листу леве ноге и нисам знала да сам имала тромб у нози који се откачио и добила сам емоболију пућа. Оно на шта сам ја указивала људима је то да сам имала само бол у листу, као почетак неког грча, а после четири или пет дана добила сам спазам, немогућност дисања, стезање у грудима и кратак дах.

- То је била кулминација да одем у болницу где су ме и задржали. Велика је ствар када имамо ту могућност да нам бол пошаље знак. Ипак имамо пуно случајева где људи од таквих ствари не остају живи само зато што нису имали никакав знак - објаснила је она, истичући да јој није било свеједно.

- Не постоји човек који је имун у ситуацији која може да се заврши кобно по тебе, поготово када имаш дете. Иначе сам неизлечиви оптимиста, а као мала сам зацртала себи да ћу живети око 92 године и то срећна, задовољна и покретна. Док сам лежала у болници више сам ја тешила моју породицу и фамилију него они мене. Имала сам размишљања која нису претерано ведра, али нисам плакала - признала је Карлеуша.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Оља Карлеуша - ретроспектива каријере

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".