Стручњаци открили да гардероба мушкарца може показати да ли је веран и одан партнер или не. Ако сумњате у свог партнера када крене у град са другарима, обратите пажњу на детаље на његовој мајици, патикама или торбици за новчаник и кључеве.

Фото: Профимедиа

 

Љубомора је здрава и пожељна до одређене границе. Она на неки начин говори да вам партнер значи и да вам је стало до њега. Питање поверења кад-тад се у одређеној мери јави у односу, а партнери обично имају потребу да баце поглед на то кога пратите на друштвеним мрежама, али и коме лајкујете слике, како би били апсолутно сигурни у ваше намере.

Занимљива студија са Универзитета у Мичигену је отишла корак даље. Стручњаци су открили тајну како да препознате да ли вас партнер вара. Довољно је само да погледате његову одећу. О чему је реч?

Они су открили каква врста одеће на мушкарцима говори да имају веће намере од класичног испијања пића, када изађу у град са другарима.

Фото: Профимедиа

 

Последњих година, поготово код нас, постао је тренд да се што већи лого познатог и скупог бренда истакне на мајицама, торбицама, ципелама и осталим одевним комадима. И управо је екипа из Мичигена открила да су мушкарци који носе овакву одећу склонији превари.

- На тај начин изгледа као да више улажу у облачење и завођење, а мање у потенцијално родитељство. Такве мушкарце више занимају кратки и необавезни односи с нагласком на интимне односе, њихов је закључак.

Фото: Профимедиа

 

Још један сегмент ове студије који је предводио психолог Данијел Кругер, односио се на истраживање да ли су мушкарци који носе нападнију одећу привлачнији женама или жене више привлаче они који имају већи број цифара на картици и могу да им обезбеде стабилну будућност.

Резилтати су показали да што је већи лого на одећи, то је већа могућност да мушкарац вара. Они нису заинтересовани за дуготрајне романтичне односе, зато их и мање привлаче жене које желе озбиљну везу.

Иначе, жене које су учествовале у овом истраживању, према речима психолога Кругера, нису уопште биле изненађене резултатима.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО:

УКУСНИ КАВИЈАР: У свету је јело богатих, а у Србији су га некада јели масовно и звали "рибљи ајвар"

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".