Бивша љубавница Халида Муслимовића Соња Башић добила је певача на суду за клевету, вређање и повреду части, а он ће морати да јој исплати око 2.500 евра.

Ипак, она је одлучила да се не задовољи тиме и да се суди са њим до се правда не задовољи, па их зато очекују још два рочишта.

Фото:принтскин јутјуб Ново Јутро

 

- Халид сада мора да плати за вређања, нема имена којим ме није називао, говорио је да послујем ван закона, да радим са наркотицима, ма све и свашта. Пријатељу, што кажеш то и докажи. Сада ме чекају два много битнија рочишта, прво је за наношење телесних повреда, а потом и за кућу. Пошто је суд пресудио да мора да ми врати дуг од 100.000 евра, он је породичну кућу преписао на ћерку, али постоје докази за све, тако да сад и са његовом ћерком имам рочишта по том питању. Оно што је сигурно, не смеју да је продају, нити да стављају под хипотеку док се процес не заврши, каже Соња за Свет.

Фото: Предраг Митић

 

 

- Била сам добра док сам му школовала децу, водила хотел, плаћала рачуне, али сад мора то све да врати. Али, нисам му ја једини проблем. Постоји још једна жена која живи у Бечу, а потражује од њега 50.000 евра дуга. Не знам шта ће да ради и како ће да се снађе, али то већ мој проблем није. Ја сам му чак овде у Аустралији организовала турнеје да заради и да врати део дуга, али он ни то није знао да поштује. Сад узима по 2.500 евра за наступ, прошло је време славе када је могао да се обогати. Није он Лукас да зарађује као раније,  закључила је она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".