Према незваничним информацијама, полицију су позвале комшије, која је одмах изашла на лице места и поврежену породиљу одвезла у Ургентни центар с бебом.

Незванично, она је лекарима казала да је бебу њен невенчани супруг шутнуо у главу. Беба је целе ноћи задржана у болници ради посматрања, обављени су сви потребни тестови и анализе, али срећом све је било у реду и новорођенче је ујутру пуштено из болнице. Међутим, лекари су видели и да је мајка претучена, и обавили потребна снимања и анализе. Снимак је показао да несрећна жена има серијски прелома ребара.

Како незванично сазнајемо, осумњичени Н. Б. се посвађао са својом невенчаном супругом Ж. П. (32) и почео да је туче. Ударао је по целом телу, жена је пала, он ју је вукао, ударао и у једном моменту је извукао на улицу. Вукући је тако по асфалту, одрао јој је целу страну тела, нанео јој раздеротине и са те стране на коју је вучена поломљена су јој ребра. По незваничним сазнањима, невенчани муж је шутнуо њихову бебу у главу јер је промашио супругу.

Основно јавно тужилаштво дало је предлог да се осумњиченом насилнику одреди притвор до 30 дана.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".