Маријана Петровић, кума преминуле Туцаковићеве, огласила се овим и открила шта се тог дана десило на Новом гробљу у Београду.

- Што се тиче сахране и скандала, прича је мало надувана. Ништа од тога није било баш тако као што се пише у медијима. Ништа од свега тога што се пише ја нисам ни видела ни чула, а стајала сам одмах поред Футе. Није се догодило ништа, а да је неко од нас приметио - започела је Маринина кума Маријана разговор, па додала.

Фото: Нпортал

 

- Колико ја знам, Лаћа никога није избацио са сахране. Тамо где смо ми стајали било је ужасно мало места и мислим да је он само рекао, да када се ми померимо они приђу. Ја ништа нисам видела, а била сам од 10 ујутру па до краја поред Футе. Још једном кажем, како сам чула, није их отерао. Поготово Саши Матићу ништа није рекао. Саша Матић је нормално дошао, изјавио саучешце, све је било у реду - истакла је Маријана.

Петровићева је у свакодневном контакту с породицом покојне пријатељице. Она наводи да су односи између сина и оца у најбољем реду, иако су се појавиле информације да је Фута замерио Лаћи што је мамине сараднике удаљио са сахране.

Фото: АТА имагес

 

- Чујем се редовно са Футом и Лаћом. Била сам поново на гробљу. Фута је физички био баш лоше, сада се опоравља, мало је боље. Не знам како да вам опишем његову тугу. Није тачно да се Фута наљутио на Лаћу због наслова и инцидента. Ништа од тога није тачно, верујте ми. Све је нормално колико може да буде, труде се да наставе живот даље - закључила је Маринина кума Маријана.

Александар Фута Радуловић, Маринин удовац, није се јављао новинарима на телефон

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".