Ненад Неле Карајлић већ годинама ради пуном паром, што га је у једном тренутку коштало здравља.

Наиме, након што је глумац преживео срчани напад, одлучио је да повуче ручну и пресели се на Космај.

- Купио сам кућу, стару сто година, мало је дорадио. Правим домаћу ракију, а за џем је задужена супруга. Зна се ко је ракија, а ко џем, код нас је природна подела - кроз осмех каже и наставља.

 - Ова година ће бити родна, крушка је одлична, кајсија онако, шљива није добра, али мислим да ће грожђе бити добро. Вино ће да тече ко млеко.

Фото: Драган Миловановић

 

Неле, који је написао и сценарио за серију “Сложна браћа“, најављује и наставак серије која припрема трећу сезону, а прво емитовање серија је доживела још давне 1995. године.

- Јесте, настављено је снимање, нове су приче, али исти актери. Имамо неку врсту заједничке енергије и то све што радимо, усмерено је ка неким новим димензијама којима стремимо. Када ће бити емитовано то не знам. Нових ликова има више од тридесет, али сви су у неким својим епизодама, ових главних осам су ту, али остали се убацују, улазе и излазе - истиче Неле, који на серији сарађује са сином Срђаном Јанковићем.


Неле није један од оних који одмахују главом на спомен сујете међу колегама.

Фото: Драган Миловановић

 

- Сваки уметник мора да има сујету, јер та сујета гура тебе да би био то што јеси. Адвокат не би смео да буде сујетан, али уметник мора да буде. Између мене и сина, још увек постоји неки однос отац и син, тако да он не може да буде баш оштар према мени, колико ја могу према њему - каже Карајлић који сада сарађује са наследником.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".