Миљана је на свом Инстаграм налогу написала да су последњи прегледи обављени у једној клиници у Истанбулу, код доктора који су проверени као најбољи.

Подсетимо, Марија је напустила претходну сезону ријалитија "Задруга" због лошег здравственог стања, након чега је кренула у борбу са опаком болешћу.

- После исцрпне борбе са натежом болешћу, моја мама је коначно отишла на пет скендер. Кажем кончано, јер је то последњи преглед на ком се сазнају да ли је лечење успело. Као породица одлучили смо да се прегледа у Истанбулу и пронашли највећу здравствену групацију у Турској. Моја мама је била у болници, где се ради целокупно онколошко лечење, трансплантације органа, хирургија, естетске корекције. Посебну захвалност дугујемо поликлиници, што су организовали одлазак у најкраћем року. Не само што су заказали термин,него су били подршка током целог путовања и процедуре. Данас је обављен преглед, мама се осећа добро, расположена је, што ми је најбитније. Сутра се читају резултати, пожелите нам срећу - написала је Миљана.

Фото: Инстаграм принтскрин/milijana_official

 

Они су заједно, као породица отишли у Турску, како би јој пружили подршку, будући да је Марија уплашена када се спомене реч скенер. Миљана је затим објавила је фотографију из Турске, на којој се види Марија, видно нерасположена, покривела зеленом тканином.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".