- Осећам се знатно боље него пре месец дана, а да не говорим о томе како је било непосредно после удеса. Важно је да су прогнозе за даљи опоравак оптимистичне и да би требало да прођем без неких трајнијих последица - рекао је Љајић на питање како се сада осећа. 

- Лекари кажу да сам се брже опоравио него што је то уобичајено за овакав вид повреда. Рецимо, првог дана терапија у Новопазарској бањи нисам могао ни руку да испружим у базену а камоли да пливам, а двадесетог дана сам већ скоро нормално пливао. Свестан сам да ће до пуног опоравка требати још времена, али сам на то и физички и психички спреман.

Фото: Танјуг

 

 

Љајић је открио и да ли је у контакту са породицом покојног Гогића.

- Чим сам се вратио у Београд после бањског лечења, отишао сам са супругом Бранка Гогића на гробље, с обзиром на то да нисам могао да дођем ни на сахрану, ни на четрдесетодневни помен, тако да сам све преживљавао испочетка, а нарочито када сам сутрадан отишао и на место несреће. Такође сам видео и човека који нас је први затекао и позвао полицију и хитну помоћ. Имао сам потребу да се Бојану Јаћимовићу лично захвалим, с обзиром на то да је био један од ретких који је зауставио ауто и покушао да нам помогне. Не бих да звучим патетично, али како време одмиче, све више видим колико је Бранкова смрт губитак, пре свега за његову породицу, за мене лично, странку и његове пријатеље. То је једини човек кога сам познавао а да није имао непријатеље.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".