Између момка и девојке је најпре избила свађа и кошкање, она је потом хтела да скочи са Панчевачког моста и након што је спасена, њен дечко је трагично настрадао.

- То су момак и девојка, они су у вези седам, осам месеци. Њега познајем, њу не знам. Он је ударио, гурнуо, почела је да бежи и прешла преко пута. Кренуо сам за њима, он јој је ударио и шамар. Наишла је Интервентна, позвали су га и рекли су му да се удаљи, да јој не прилази, потом су отишли. Он је њу поново гурнуо, она је онда рекла "сад ћете да видите која ће жена сутра да буде у новинама" и пошла је да скочи са моста. Био сам ту, он ми је рекао да ће да скочи и да кренемо за њом - испричао је Јовица Гуџурић који је потом и спасао девојку.

Испричао је како је извукао, али је потом видео и како је њен момак настрадао. Све се одиграло пред његовим очима.

Фото: Инстаграм принтскрин/192.рс

 

- Нисам могао да је видим у мраку, трачли смо напамет, није могла много да побегне. Стигла је до моста и прекорачила преко ограде. Остала јој је само пета, већ је прешла. Бацио сам се за њом и ухватио је за чланак. Превукао сам руку и извукао је напоље, а он је остао иза мене. Оборио сам је на тротоар, она се отимала, звао сам полицију. Он је трчао ка нама, нисам обраћао пажњу на саобраћај, није ни он видео ауто, хтео је да претрчи и само што сам рекао "пази", то је пукло, подигао је 30 метара, све је летело и пао је преко ограде - испричао је он и додао:

- Крв је прштала на све стране, делови аутомобила су летели, мислим да је он дечко остао мртав од ударца. Девојка је тражила момка, није била свесна да јој је дечко погинуо. Питала је за њега и почела да удара главом о бетон - рекао је Јовица.

Рекао је да му је жао што није спасао младића, али да није имао времена да реагује.

- Не могу да се опоравим од тога што сам видео. Само сам стигао да кажем “Пази”, али већ је било касно. Нисмо ни гледали како трчимо било је битно да њу спасемо. Аутомобили су пролетали и поред њега и поред мене - рекао је он.

Подсетимо, возач који је изазвао несрећу са смртним исходом побегао је са лица места. Интезивним радом полиција је идентификовала и возило и трага се за аутомобилом "цитроен Ц5".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".