Ријалити звезда је открила да је Марија Кулић обавила последње прегледе, након чега ће се открити да ли се излечила од опаке болести.

Ријалити звезда Миљана Кулић на свом Инстаграм профилу објавила је иформације о здрављу њене мајке Марије Кулић, која се борила са тешком болешћу. Наиме, Марија Кулић напустила је такмичење у ријалитију ,,Задруга 4" због операција, лечење и здравља, а сада је њена ћерка Миљана открила како се сада осећа. 

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

 

Подсетимо, након ,,Задруге 4" Миљана је била шокирана када је угледала Марију на финалу, јер се није надала да ће њена мајка толико смршати, па је бризнула у плач. Међутим, како је прошло доста времена, Кулићева се похвалила пратиоцима да се њена мајка тренутно осећа добро, као и да су прошли последње прегледе, који су кључни у откривању да ли је лечење прошло како треба. 

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana kulic

 

 

- После исцрпне борбе са најтежом болешћу, моја мама је коначно отишла на пет скенер. Кажем кончано, јер је то последњи преглед на ком се сазнаје да ли је лечење успело. Као породица одлучили смо да се прегледа у Истанбулу и пронашли највећу здравствену групацију у Турској. Моја мама је била у болници, где се ради целокупно онколошко лечење, трансплантације органа, хирургија, естетске корекције. Посебну захвалност дугујемо поликлиници, што су организовали одлазак у најкраћем року. Не само што су заказали термин, него су били подршка током целог путовања и процедуре. Данас је обављен преглед, мама се осећа добро, расположена је, што ми је најбитније. Сутра се читају резултати, пожелите нам срећу - написала је Миљана. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".