У тексту је Мирјана написала да је Лепа Брена храбра управо због тога што није од оних који не желе да помигну мајкама као што је она. 

- У животу треба човек да смогне снаге, да стане на страну правде и треба подржавати измену лошег закона, па шта било. Многи се нећкају, као не желе никога да повреде, или не желе да се мешају или пак нису сигурни... То ме подсећа на оне који посматрају силовање у току, а не приђу да помогну... А недужна деца и даље испаштају - навела је Мирјана Антоновић на друштвеним мрежама, која се бори за уважавање ДНК узорка на суду у нашој земљи приликом утврђивања очинства.

Фото: АТА имагес

 

- Е, Брена је зато јединствена. Храбра жена, каже то што јесте, свиђало се теби то или не! Таква је, и не плаши се никога и ничега, примерна мајка, изврсна пријатељица, у добру и у злу. Изван свега, подржава и воли децу. Свака част! - додала је Мирјана.

Лепа Брена је отворено причала о случају Илића и  Мирјане. 

- Јако сам срећна због пресуде. Тачније, није то питање среће већ моралне етике. Мирослав је био са мном и Мирјаном две године на турнеји, обишли смо цео свет. Забављали су се и волели тада и резултат те љубави је Девин - казала нам је тада.

Фото: Петар Милошевић

 

- Суштина, због чега сам им остала у тој причи... Једина смо земља која нема закон о утврђивању очинства или мајчинства. Треба да будемо присутни у 21. веку. Подржала сам је у име нашег пријатељства и истине, и свих који воде исту борбу - наводи Брена, те одговара на питање да ли би опет пролазила кроз овакво суђење.

- Наравно да бих опет била сведок. Пријатељ сам у добру и у злу, и мајка сам. Видите како се та деца осећају, за мене је то веома важно. Треба им пружити заштиту - додала је певачица. 

(Блиц) 

БОНУС ВИДЕО:  

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".