Пишекова је своју тугу пред медијима и пријатељима понела достојанствено. Касније се после сахране вратила на гроб свог мужа. 

- Вест да је Видоје преминуо и начин на који се то десило је Николину у првом моменту толико шокирала да она није знала где се налази. Сахрана и сви ти догађаји су јој прошли у неком полубунилу, једноставно као да је била друга особа. Иако су многи коментарисали да не изгледа као класична уцвељена удовица, она је тугу носила у себи и достојанствено, каква је увек и била. Ипак, када је сахрана завршена и када се вратила у Загреб, све јој се скупило. Иако јој је ћерка велика утеха и много јој значи што је поред ње, она је јако тужна. Непрестано плаче и гледа заједничке слике с Видојем. Много јој значе те успомене. Најтеже јој пада помисао да сада нема на кога да се ослони, као што је то био случај кад је Ристовић био жив - прича извор.

Фото: АТА имагес

 

Пријатељи су забринути јер стално гледа фотографије са сахране и дозива Видоја. 

- Она стално гледа те слике венаца, букета. То је толико потресно. Само плаче и дозива Видоја. То ју је баш сломило. Она је стопирала и све радове на новој вили у Загребу, није јој ни до чега и не жели уопште тиме да се бави. Више јој ништа није важно сад кад нема њеног Видоја - завршава извор "Курира".

Фото: АТА имагес

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".