Гобеља је власнику објекта наводно обећавао и сезонске карте за утакмице, али на крају није платио ни износ који је био договорен.

Фото: АТА имагес

 

- Гледам и читам у Куриру слике и снимке са свадбе Каће и Гобеље, то се пуца, то се вијори бакља, то све грми да село види, а овамо не измирује своје обавезе. Пријатељ власника куће у којој је организовао рођендан за своју жену, а тадашњу девојку, испричао ми је како му је остао дужан одређени износ. Не знам тачно колико је у питању, али знам да је власник био непријатно изненађен и није очекивао да ће остати ускраћен. Мислим да он то изнајмљује за 300 евра по дану, али не знам колико је њему рекао цифру. Све је он лепо тамо осмислио, прославио, окупио фудбалере, пријатеље, она другарице, али кад је требало да се плати, онда цврц. Обећавао му је и карте за утакмице, како сам чуо, а зашто није платио човеку, то не знам - рекао је извор за "Курир", који каже да се Гобељић много променио откако је са Грујићком.

Фото: АТА имагес

 

- Није више то исти дечко. Важио је за смерног, финог, културног, а сад лети у висине. У реду, оженио се певачицом, све је то лепо, али чему такво понашање. То се многи питају. Невероватно како се промене када дођу у жижу интересовања медија. Добију крила и мисле да су битнији. Тај власник виле неће да каже да га Марко није испоштовао, али поједини људи из његовог окружења то одлично знају - закључио је саговорник.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".